Apartamente CITY LIVING Mamaia


Mamaia

1832 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED

Apartamentele Coralia Mamaia sunt apartamente cu 2 camere, baie si bucatarie complet utilate, ce ofera sevicii de inchiriere in statiunea Mamaia in regim hotelier pentru maxim 4 turisti si 2 copii. Apartamentele Coralia sunt situate la intrarea in statiunea Mamaia, la doar 80 metri de plaja. Complexul este situat vis a vis de Hotel Parc Mamaia.

Apartamentele de lux Tania sunt situate in centrul statiunii Mamaia, vis a vis de Hotel Iaki. Fiecare apartament are 2 camere, este dotat cu baie si bucatarie complet utilate si ofera servicii de cazare in Mamaia in regim hotelier.

Apartamentele Sophia Mamaia, apartamente cu 2 camere, baie si bucatarie complet utilate, ofera sevicii de inchiriere in statiunea Mamaia in regim hotelier pentru maxim 4 turisti si 2 copii. Apartamentele Sophia sunt situate in centrul statiunii Mamaia, vis a vis de Hotel Golden Tulip, la doar 120 metri de plaja.

Apartamentele de lux Maria au 2 si 3 camere si sunt situate in centrul statiunii Mamaia, vis a vis de Hotel Iaki. Fiecare apartament este dotat cu baie si bucatarie complet utilate, oferind servicii de cazare in Mamaia in regim hotelier.

Apartamentul Hera Mamaia Nord este un apartament cu 3 camere, din care 1 living cu bucatarie, 2 dormitoare, 3 balcoane, 2 bai si bucatarie complet utilate. Ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 6 turisti, fiind situat in Mamaia Nord, vis a vis de Phoenicia Holiday si Coral Beach.

Complex rezidential nou in statiunea Mamaia, Ekon Mamaia Apartaments, este situat in partea de nord a statiunii Mamaia, vis-a-vis de Hotelul Vega si in imediata apropiere a cluburilor de noapte din statiune. Apartamentele au 2 camere, baie si bucatarie complet utilata. Oferim servicii de cazare in regim hotelier in statiunea Mamaia pentru maxim 4 turisti.

Apartamentele Athena Mamaia sunt situate pe malul lacului Siutghiol, in centrul Statiunii Mamaia, vis-a-vis de Hotel Golden Tulip. Apartamentele Athena se afla intr-un complex rezidential nou, iar prin aplasarea in mijlocul Statiunii Mamaia ofera acces usor la majoritatea obictivele turistice din Statiunea Mamaia, dar si din Constanta.