Noi suntem Professional Realty, o agentie care ofera spre inchiriere apartamente de lux cu una, doua sau trei camere, in regim hotelier sau pe termen lung. Suntem o companie care ofera cazare de 4 stele si suntem autorizati de Ministerul Turismului.

Professional Realty are o reputatie impecabila pentru serviciile oferite si pentru integritatea de care dam dovada. Portofoliul nostru de apartamente include apartamente amplasate in zone centrale ale Bucurestiului astfel satisfacand orice nevoie a clientilor nostri, fie acestea in interes de afaceri sau personal. 

Toate apartamentele au fost selectate astfel incat sa fie aproape de centre comerciale. Avand in vedere faptul ca in centrul Bucurestiului sunt localizate cele mai importante institutii publice, sedii centrale ale companiilor nationale si internationale si nu in ultimul rand cele mai importante centre comerciale, avem siguranta ca noi va putem oferi cazare aproape de biroul dumneavoastra. 

Portofoliul este compus din 60 de apartamente, toate situate in zone rezidentiale ale Bucurestiului: Dorobanti, Beller, Amzei, Romana si Victoria. Aceste apartamente sunt renovate si utilate modern astfel devenind cea mai buna alternativa hotelurilor. 

Noi punem confortul dumneavoastra pe primul loc!