Restaurant Cocosu' Rosu Bucuresti, Restaurante Bucuresti

Restaurant COCOSU' ROSU Bucuresti

Personalizare EMBED

Dimensiuni player:
Paleta de culori:
Codul EMBED generat:

Restaurant COCOSU' ROSU Bucuresti

Restaurantul “Cocosu Rosu” este locul perfect pentru tine, fie ca doresti sa-ti petreci o seara obisnuita sau sa serbezi un eveniment important din viata ta.

La Cocosu Rosu, vei fi surprins întotdeauna de cele mai interesante retete culinare, gusturi alese, ingredinte speciale si o prezentare unica intr-o atmosfera placuta cu decoruri rustice si servire ireprosabila.

Tot ce este mai bun, pregatit de cei mai buni bucatari!

Saloanele noastre decorate în stil rustic iti vor face seara mai placuta si te vor acompania cu acorduri pitoresti.

În cautarea unei locatii pentru sarbatorirea tinerilor casatoriti sau aniversari pentru cei mici din viata noastra? Cocosu' Rosu este locatia perfecta pentru celebrarea oricarui eveniment.

Pentru ca dorim sa te bucuri din plin de delicatesele noastre si atunci când nu poti ajunge la noi, îti aducem mâncarurile tale preferate direct la usa.

 

Viziteaza-ne si convinge-te!

Suntem siguri ca vei reveni!

str. Margelelor nr. 59 - 63, sect. 6 Bucuresti

021 4342089

  • Vizualizari: 11849
  • Comentarii: 5

Distribuie video

Cristina Elena CaslaruVi, 22 nov 2013, 11:35
mancare buna, atmosfera excelenta de fiecare data cand merg la Cocosu' Rosu alaturi de prieteni.
kiszVi, 18 mai 2012, 11:35
Felicitari pentru noul salon intradevar un restaurant de top . Aceeasi servire buna si programul foarte bun al formatiei restaurantului am ascultat ceva grecesc foarte placut iar apoi tot repertoriul intradevar buni si de aceea le urez intreg personalului sa le fie de bine si sa o tina tot asa .
romicaLu, 13 feb 2012, 13:52
arata tare bine terasa cu bolta de vita de vie. cred ca e o placere sa stai vara, saa mananci un mic si sa bei o bere rece.
ioanaSb, 19 nov 2011, 17:55
am fost la o cununie. mancare buuuna si servire asa cum trebuie. muraturile nemaipomenite!!!
kiszMa, 18 oct 2011, 10:30
Foarte frumos restaurantul, saloanele, servirea cat si muzica oferita .Din proprie experienta de cate ori am ocazia de veni in Bucuresti a-mi fac timp sa trec pe la Cocosul Rosu unde se maninca bine iar muzica este intradevar foarte buna . Cu asa servire ireprosabila programul de muzica oferit de formatie completeaza perfect ambientul unui restaurant de elita . Recomand acest restaurant cu toata caldura celor care savureaza mancaruruile traditionale romanesti si vor sa petreaca bine .

Comenteaza si tu!